HTML

Chile

Elköltöztünk Európából.

Friss topikok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gubbasztok a fotelban (ugyanabban, amelyik velem remegett a földrengés éjszakáján). Egész nap a számítógép előtt ültem, hiába van rajtam két melegítő, három pulóver, számtalan zokni, mégis, a benti tizenöt fok megvisel. Odakint alig sejlenek a hegyek, az óceán fölött párakendők lebegnek. A sós köd kaparja a torkomat.

Még a fiam is észreveszi, hogy nem vagyok jól, pedig ő fiatalosan kemény önmagával és másokkal is. Belép a férjem, rámnéz, fordul is vissza. Plédet hoz, rám teríti szó nélkül. Mediterrán tél van, fűtés pedig nincsen.

Ha én így kivagyok, hogy érezhetik magukat a délebbi régiókban, a földrengés után sebtiben felhúzott ideiglenes kalyibákban, meg a sátrakban? Vannak tanárok, az újságból tudom, akik sátorból járnak be az iskolába, mindenük odalett. De van ennél rosszabb is. Sokan a munkájukat is elveszítették, mert összedőlt az üzem. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chile.blog.hu/api/trackback/id/tr762074953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása