HTML

Chile

Elköltöztünk Európából.

Friss topikok

Amint az iment az Index-bol ertesultem, foldrenges volt Chileben. (Nem is olyan rossz a magyar sajto...) Sietek megnyugtatni, akiket erdekel, hogy a foldrenges tolunk legalabb 1500 kilometerre volt, minket egyaltalan nem erintett. Tegnap a szemben levo utepitesen a furogepek rezgeset hittem temblor-nak, enyhe foldmozgasnak, ma ellenben semmi ilyet nem erzekeltem.

A foldrenges 7.7-es volt a Richter-skala szerint, ami nagyon eros. Az epicentrum az Atacama-sivatagban talalhato. Tocopilla varosaban nehany epulet megrongalodott, otven serultrol szolnak a hirek. Szerencsere senki sem halt meg, es szo sincsen cunamiveszelyrol. Tobb varosban megszunt az aram- es telefonellatas, mashol elovigyazatossagbol kapcsoltak ki.

---------------------------------------------
A helyzet a 15-i informaciok szerint a fentinel rosszabb. Ket ember meghalt, Tocopilla romokban hever.

Címkék: chile cunami foldrenges temblor atacama

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chile.blog.hu/api/trackback/id/tr66229239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása