HTML

Chile

Elköltöztünk Európából.

Friss topikok

60.000 poszt-traumatikus stressz-szindrómás gyereket képtelenség egyesével kezelni. Ez tiszta. Cecilia Morel, Pinera elnök felesége felhívást tett közzé márciusban, kérve a pszichológusokat, menjenek Délre és segítsenek. Egyetemisták, és néhány külföldi csoport csakugyan eljutott néhány helyre, és egyéni terápiát nyújtottak, ahogy tudtak. De ez csak csepp a tengerben. Az érintett vidékeken lakók szerint a gyerekek lelkiállapota szörnyű. Van olyan gyerek, aki megnémult, képtelen megszólalni a földrengés óta.

Más megoldás kell! 

Az EFT (Emotional Freedom Technique) az energiapszichológia legelterjedtebb ága. Egyszerűen megtanulhatók az alapjai, akár néhány perc alatt is eredményt lehet elérni. Pszichoterápiás elemeket kapcsol össze fizioterápiás fogásokkal. 

Csoportban is alkalmazható, én évek óta tartok tréningeket egyetemeken zenészhallgatóknak, a lámpaláz kiküszöbölésére.

60.000 gyereket nem lehetséges egyenként kezelni. 250 iskola tanárait tréningeken megtanítani EFT-re viszont nagyon is lehetséges!

Ez az EFT (már visszavonult) kidolgozójának, Gary Craig-nek a site-ja.

Ugyanez, spanyolul. Az önkéntes fordítócsoportban dolgoztam, onnan indult minden.

Az egyik blogom, amelyik gátlásokkal, blokkokkal küszködő művészeknek szól (spanyolul).

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://chile.blog.hu/api/trackback/id/tr522082369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása